16380 minuter

Om ca 272 timmar eller för att vara precis 16380 minuter lämnar vi våra föräldrar för att sätta oss på tåget till Kastrup. Med andra ord påbörjar vi då resan som vi så länge väntat på.

Nu känner jag att saker och ting börjar ordna upp sig och jag börjar bli redo för USA. Bara en dag kvar på jobbet, har varit och storhandlat på apoteket (tack vare kära tisdagsgänget:)), pengarna verkar ha kommit på plats, fixat och donat med papper hit och dit. Det enda som saknas är ett tillstånd för att komma in i landet. Vi måste göra vår "ansökan" först men förhoppningsvis ska det inte bli några större problem.

Under tiden jag skrivit detta har vi ju kommit ännu närmre. Nu endast 16374 minuter kvar. Wohooo! See you soon America!

// Erlandsson


tjugosjunde augusti

F e m t o n dagar kvar. Men vem räknar?

// Maas

hej då & hejÄlskade 201:an - tom och ödslig. Med den går en era i graven...Som tur är väntar snart nya äventyr. Bara t j u g o n i o dagar kvar.


// Erlandsson & Maas

lyxiga boenden

Vi har ju tidigare talat om att vi inte alltid kommer att bo i de allra lyxigaste rummen. Ett ställe vi har hittat i San Francisco kommer troligtivis slå alla rekord. Rummet nedan ingår i marknadsföringen. Det sägs att ingen någonsin har kommit levande därifrån. Kommer vi?//Erlandsson & Maas

RSS 2.0