bye bye usa

Här kommer lite bilder från vår tid på Key West. De sista dagarna på vår resa.


Beachen


Världens största kycklingbit


En vacker solnedgång på Key West


Bye bye från Harry & Bettan

Detta är ett skittråkigt inlägg, vi vet, men vi har bättre saker att göra sista kvällen i USA. Imorgon går flyget. Vi kommer att sakna USA och ER. Vi får la se om det blir en Göteborgsblogg någon gång i framtiden...

Klart slut

//Erlandsson & Maas


djürliv

Vi var väldigt nöjda med vårt hostel, Deco Walk i Miami. 
 

Common room med bar och havsutsikt.


Fräsch toalett.

Hoppas ni hade en mysig första advent. Det hade vi. Dock blev vi något varma om huvudet. Men pepparkakor och glögg fanns givetvis på plats i Miami Beach.Miami bjöd på några dagars sol och då passade vi minsann på att vara på stranden.


Paul, Davidson och Anne Marie 

Vi blev fast i de stora drinkarnas värld.
Det blev även fåglarna som flockas runt en Frozen Margarita som vi ställde ifrån oss i ett svagt ögonblick.

Denna bild symboliserar verkligen hela vår resa. Sussies hunger infaller alltid en timma föra Ericas. Därav får hon äta vad som finns i närheten. Denna dag: dipp med chips. Gött!Vårt hostel hade en orm och en papegoja stationerade utanför dörren. Vi bekantade oss med dessa varelser sista kvällen. Fina djür! Erica mös med ormen medan Sussie tyckte papegojan var trevligare.Vi har försökt att få ett flertal poliser att arrestera oss men varenda en har sagt att de inte får för att det är opassande. Den här konstapeln gick dock med på att vara sur på bild. Vi skulle se rädda ut. Vem lyckas?För tillfället är vi något bittra. Vi har tagit oss ner till Key West i hopp om att bli lite brunbrända till hemresan. Vad händer? Regnet öser ner och åskan ljuder. Vi ligger inne på rummet och gör ingenting. Vi har inga pengar kvar att shoppa för och även om vi hade haft finns det ingen bra shopping, endast souvenirbutiker. Dessutom är det bara ett fåtal dagar kvar på vår fantastiska resa. Vi är bittra.

//Erlandsson & Maas


frusna drinkar och frusna hjärnor

När drickat från Fat Tuesday slunkit ner började magarna kurra så vi beslutade därför för att äta en bit mat och dricka ännu en frozen drink. Eftersom drinkarna var "pay one get one for free" och dessutom för stora till och med för oss (eliten som har druckit i tre månader) fick vi med oss varsin doggy bag i form av enorma plastglas.


Så här stora Strawberry Daiquiri fick vi i Miami.

Väl tillbaka på vårt hostel möttes vi av våra härliga roomies och en hejdundrandes fest sattes igång på takterassen. Joda serni, visst hade vi takterass. Och på takterassen fanns en jaquzzi. Från och med den här resan kommer vi alltid bo på hostel (vi har flera gånger ställt oss frågan varför man överhuvudtaget vill bo på hotell).


Våra rumskompisar Davidson och André.
 

Hela gänget drog vidare till ett uteställe som spelade den högsta musiken någonsin. I all hög musik tappade vi bort vårt gäng men hittade däremot några Växjöbor.


Oscarsson, någon som du känner igen kanske?


Eftersom vi hade lite brain freeze efter alla kalla drinkar tänkte vi istället gå och ta en bit mat innan läggdags då klockan faktiskt närmade sig 01. Istället råkade vi springa på tre svenskar. Vi hamnade mitt i en vägkorsning och stod och babblade innan vi beslutade oss för att gå till en irländsk pub. Vår natt slutade lite oväntat klockan 07 med soluppgångstittande. Däremellan hade vi hunnit med kortspelslekar, tequiladrickande, pizzaätande, försök av Maas att tatuera alla fem för priset av en (om hon gjorde det själv) samt bad.


Affe, Erica och Tobey posar på den irländska puben.


Sussie och Andreas har tequilarace. Som faktiskt inte ledde till något spyande. De ni!

//Erlandsson & Maas


RSS 2.0