djürliv

Vi var väldigt nöjda med vårt hostel, Deco Walk i Miami. 
 

Common room med bar och havsutsikt.


Fräsch toalett.

Hoppas ni hade en mysig första advent. Det hade vi. Dock blev vi något varma om huvudet. Men pepparkakor och glögg fanns givetvis på plats i Miami Beach.Miami bjöd på några dagars sol och då passade vi minsann på att vara på stranden.


Paul, Davidson och Anne Marie 

Vi blev fast i de stora drinkarnas värld.
Det blev även fåglarna som flockas runt en Frozen Margarita som vi ställde ifrån oss i ett svagt ögonblick.

Denna bild symboliserar verkligen hela vår resa. Sussies hunger infaller alltid en timma föra Ericas. Därav får hon äta vad som finns i närheten. Denna dag: dipp med chips. Gött!Vårt hostel hade en orm och en papegoja stationerade utanför dörren. Vi bekantade oss med dessa varelser sista kvällen. Fina djür! Erica mös med ormen medan Sussie tyckte papegojan var trevligare.Vi har försökt att få ett flertal poliser att arrestera oss men varenda en har sagt att de inte får för att det är opassande. Den här konstapeln gick dock med på att vara sur på bild. Vi skulle se rädda ut. Vem lyckas?För tillfället är vi något bittra. Vi har tagit oss ner till Key West i hopp om att bli lite brunbrända till hemresan. Vad händer? Regnet öser ner och åskan ljuder. Vi ligger inne på rummet och gör ingenting. Vi har inga pengar kvar att shoppa för och även om vi hade haft finns det ingen bra shopping, endast souvenirbutiker. Dessutom är det bara ett fåtal dagar kvar på vår fantastiska resa. Vi är bittra.

//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: rebecca

ni ser plenty bruna ut kan jag säga!

2009-12-06 @ 23:15:13
Postat av: Jennan

Lääängtar - snart är ni hemma i svedala igen!

2009-12-07 @ 10:23:33
Postat av: Rikard

Ni kommer vara mer bruna än de flesta så var inte oroliga. Snyft vad ska jag läsa nu då när jag inte har något att göra :)

2009-12-07 @ 12:09:36
Postat av: Fiffi

dilldipp? haha.. mums :)snart ses vi! å glöm inte julklapparna! :)

2009-12-07 @ 18:15:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0