frusna drinkar och frusna hjärnor

När drickat från Fat Tuesday slunkit ner började magarna kurra så vi beslutade därför för att äta en bit mat och dricka ännu en frozen drink. Eftersom drinkarna var "pay one get one for free" och dessutom för stora till och med för oss (eliten som har druckit i tre månader) fick vi med oss varsin doggy bag i form av enorma plastglas.


Så här stora Strawberry Daiquiri fick vi i Miami.

Väl tillbaka på vårt hostel möttes vi av våra härliga roomies och en hejdundrandes fest sattes igång på takterassen. Joda serni, visst hade vi takterass. Och på takterassen fanns en jaquzzi. Från och med den här resan kommer vi alltid bo på hostel (vi har flera gånger ställt oss frågan varför man överhuvudtaget vill bo på hotell).


Våra rumskompisar Davidson och André.
 

Hela gänget drog vidare till ett uteställe som spelade den högsta musiken någonsin. I all hög musik tappade vi bort vårt gäng men hittade däremot några Växjöbor.


Oscarsson, någon som du känner igen kanske?


Eftersom vi hade lite brain freeze efter alla kalla drinkar tänkte vi istället gå och ta en bit mat innan läggdags då klockan faktiskt närmade sig 01. Istället råkade vi springa på tre svenskar. Vi hamnade mitt i en vägkorsning och stod och babblade innan vi beslutade oss för att gå till en irländsk pub. Vår natt slutade lite oväntat klockan 07 med soluppgångstittande. Däremellan hade vi hunnit med kortspelslekar, tequiladrickande, pizzaätande, försök av Maas att tatuera alla fem för priset av en (om hon gjorde det själv) samt bad.


Affe, Erica och Tobey posar på den irländska puben.


Sussie och Andreas har tequilarace. Som faktiskt inte ledde till något spyande. De ni!

//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: Ewa

DÄR HAR DU HAN SUSSIE. AFFE IS THE MAN FOR YOU. Äntligen lite bilder på vuxna karlar.

2009-12-04 @ 21:30:48
Postat av: BP

Fan vilken härlig natt ute i vimlet! Den skulle jag velat vara med på!! Skönt att ni fortfarande håller ställningarna i gammal campusanda in the states!!!Puss

2009-12-05 @ 18:08:05
Postat av: pip

Festa på.. snart snart snart är ni hemma. Njut av det sista. Helt sjukt hur fort tre månader går.. jag hinner inte med. Men det ser ut som om ni haft bästa möjliga resan & det är jag glad för :) Snällt att vi fått ta del av den. Det har förgyllt alla gråa dagar här hemma i kalla sverige. Pusspuss!

2009-12-06 @ 12:12:43
Postat av: Fiffi

den daquirin va betydligt större än den vi fick på strand sist! :) lika god?snart ses vi!

2009-12-06 @ 13:33:58
Postat av: oscarsson

haha sofia vad roligt, klart jag känner igen henne.

Ha det gott nu er sista dag, ser fram emot att se er! Pussinutti

2009-12-09 @ 10:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0