mitt i naturen med bettan och harry: avsnitt två

Å en müs i vårt hüs svär å tüggar snüs. (Pip med tanke på din förra kommentar så tillägnar vi detta inlägg dig!)




//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: puff

Hej flickor!! får be om ursäkt för min dårliga kommentaraktivitet.. har inte haft dator på ett tag men är nu uppdaterad igen!! vad ska man säga.. Ni är ju er själva iallafall=) Helt underbara.. Kan inte tänka mig att ni har långtråkigt en sekund tillsammans!! Galningar!! Växjöhelgen närmar sig, ska bli såå skoj men kommer att saknar er ännu mer.. Ska bli skänt att återsee en del av tisdagsflickorna.. Säger bara det kommer kräva efterfest på 201an.. dom mya ägarna har inget att säga till om.. Ta hand om er Puss Puffsan

2009-11-26 @ 17:47:00
Postat av: Ingela

Okej. Nu börjar jag allvarligt att fundera. Har ni roligt på er resa? Man kan nästan tro att ni har sjukt tråkigt som ligger på ett hotellrum och spelar in en massa roliga filmer. jaja jag fick mig ett gott skratt i alla fall. Puss på er!

2009-11-26 @ 19:27:02
Postat av: BP

Ni är bara för jäkla underbara.... helt galna i hüvudet!!! Stackars Üno som bara ville bli lämnad ifred... och han lär inte ha fattat vad Harry o Bettan pratade o skrek om, två galningar med ett konstigt språk. Däremot tror jag nog han gillar ost mer än nötter...prova det nästa gång!



Puss

2009-11-27 @ 00:56:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0