cruise'n LA

På väg ner till LA stannade vi till i Malibu för lite kändisspotting. Vi parkerade bilen hos "Ska-vi-dansa-killen" (den enda svenska fras han kunde - bra att kunna!) och påbörjade vår vandring längs med den kändistäta stranden. Vi gick och vi gick och så gick vi lite till, så vi fick en riktigt saftig bonnabränna. Trots detta slit och med kameran i högsta hugg såg vi inte ens skymten av någon kändis bara deras glammiga villor. Hyfsat bittra hasade vi oss tillbaka till bilen och betalade parkeringen ($25!) för en och en halv timmes promenad utan några kändisar.
Därefter styrde vi kosan mot Los Angeles och California Hostel där vi delar rum med 28 andra backpackers. Till en början var vi lite (läs mycket) skeptiska men vi gav det en chans och upptäckte att här fanns riktigt sköna människor! Ägaren är en riktig gaangsta och han är orolig när vi två beger oss ut i stora staden.
Lördagen spenderades på Six Flags Magic Mountain. Sjuuuuuka berg- och dalbanor. Tyvärr var det väldigt mycket folk, väldigt långa köer och väldigt varmt! Men helt klart värt besöket eftersom vi båda blir som barn på nöjesparker. På bilden nedan ser ni en av våra favoriter som var en stående berg- och dalbana.
Precis som annars är alla amerikaner mycket trevliga och sociala människor. Först träffade vi Terry från Palm Springs som var femtio år gammal och var på Magic Mountain med sina barn. När han fick höra att vi skulle besöka hans hemstad om några veckor erbjöd han både husrum och öl! Så nu ska vi hänga med han och hans kompisar när vi kommer till Palm Springs. Det var inte bara de gamla som charmade oss. I kön till en attraktion hittade vi tre trettonåringa minigaangstas med likadana bling-bling runt halsen som var hysteriskt roliga. Vi lärde dem svenska, att Sverige, Frankrike och Spaninen ligger i Europa samt att Magic Mountain ligger i LA (lägg märke till att de faktiskt bor en timme utanför LA).
Igår (söndag) var vi på vår första baseballmatch och är numera hängivna Dodgersfans. Vi hamnade next to Mike som även han var ytterst social och pratade högt. Dessutom var han ett levande uppslagsverk när det kom till regler och statistik inom baseball. Så nu kan vi det mesta. Det var bra stämning, ölen var kall och givetvis vann vi!
LAPD (en ganska het LAPD:are)
//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: Virre

Hej Älskade vänner, nu har jag äntligen hittat till er reseblogg (inte för att det var så svårt men..)Ni verkar ju hade det hur bra som helst ju, så grymt skönt att se (elller läsa). Jag har egentligen bara en sak att säga "JAG VIll OCKSÅ..." Nä, jag har faktiskt en sak till: Saknar er massor!

Pussar och kramar i stora lass

2009-09-22 @ 10:04:34
Postat av: Toby

Hej hej! Kul o läsa er blogg o se på alla bilder:) Jag vill också till USA!, hehe kul att ni tog bild på en polis:P dem gillar du harry;)hehe

2009-09-22 @ 13:00:21
Postat av: Erlandsson & Maas

Virre: Det känns skönt att veta att du håller dig uppdaterad. Tänker på dig också, ibland :) KramToby: Om jag gör? Undrar vad denna LAPD:are kunde för "moves"?

2009-09-24 @ 07:39:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0