kändiskåta - oh yes

Det är riktigt, riktigt pinsamt hur mycket turister vi är just nu. Vi tar kort på allt och alla, har precis blivit hånade av en kille från England  på grund av alla kort vi tagit och igår åkte vi en turistbuss genom Hollywood.

Vi startade vårt turistande på Walk of Fame - fattar ni hur lång den egentligen är? Vi trodde att det skulle vara en del av en trottoar men det är en hel väg, en lång väg. Tyvärr visste vi inte ens vilka 90% av alla namn på stjärnorna var. Igår fortsatte turistandet och vi tog bilen upp till Hollywood Hills för att se lite feta villor. Men vi kom lite vilse och kom till ett område med enbart mexare. Vi trodde givetvis att de jobbade för kändisarna. Vägen var lite väl krokig och husen var aningen små. Till slut insåg vi att inga limosiner ens hade fått plats på vägen och husen kunde ha varit kändisarnas utedass. Därav tog vi det svåra beslutet att åka en turistbuss genom Hollywood Hills och Beverly Hills. Det bör noteras att det var kväll under turen så vi såg i stort sett nada och alla innefolk på Sunset Boulevard skrattade åt oss. Dock såg vi Bryan Singer som regisserade X-Men (han vevade ner rutan och hälsade glatt på oss) och när vi var vid Playboy Mansion pratade vi med säkerhetsvakten genom den berömda stenen. Vi så coola!

Vi har ändå lärt oss att vi  egentligen inte ens behöver turista i LA eftersom det händer saker så fort vi går utanför dörren. Häromkvällen såg vi två LAPD:are arrestera två killar utanför spritbutiken mittemot och kvällen efter kom två gaangstas springande efter oss för att få posa framför vår kamera. Everybody love Swedish girls! Patrick Swayzes stjärna fylld med blommor, ljus och brev. Nobody puts Patrick in the corner...


Turister på Kevin Kostners ruta. Big feet, big...


Den svenska vodkan är den bästa.


Turister nedanför "The sign"


Sunset Boulevard när den är som bäst


Blommor och brev utanför Michael Jacksons hus (trots att de städar undan varje dag).


//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: Ida B-P

Girls girls.... häng ute så mkt som möjligt och fota allt ni är med om. Helt sjukt att ni är med om så mkt. Tänk att ni ändå fick foto på dhw äckligaste granne =) (och precis i samband med att jag har sett hela säsong 5 i ett marathon).

Take care!

2009-09-25 @ 08:42:52
Postat av: Anna och Cina

Tja!

Nu är det fredag och vissa arbetar på kära kastanjen. Är du inte lite sugen på att komma och jobba med oss??? Vi är lite avundsjuka på dig men någon måste ju hålla ställningarna här. Nästa år drar jag och Cina istället :-)

Stor kram och ta hand om dig

2009-09-25 @ 14:04:13
Postat av: Virre

Kan ni inte fixa vip-kort på Playboy mansion kanske? Har hört att de har fina rabatter där ;)

2009-09-26 @ 00:18:13
Postat av: Anonym

2009-09-26 @ 16:52:19
Postat av: Erlandsson & Maas

BP: VA!? Har du fuskat och sett DH före oss? Tyvärr har mötet med Dave gjort att vi inte längre kan se honom som hemsk.Anna & Carina: Kan väl säga att jag inte är så sugen på att jobba just nu. Vi har det ganska bra här. Men jag kan jobba åt er när ni sticker nästa år!Virre: Virre lille håll dig du till din svenska rabatt så rensar vi i de amerikanska rabatter (och eventuella invandrade grödor).

2009-09-27 @ 06:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0