flörtiga pirater och bajsmän

Igår var vi på Sea World. Det är helt fantastiskt hur de kan tämja dessa stora och farliga djur. Tänka sig en hel show med vithajar där skötarna simmar omkring och hoppar och studsar! Nej, riktigt så illa var det inte. Men späckhuggare och sjölejon (som fortfarande stinker) räckte väl för att få rikigt bra shower.
Äntligen har vi fått vår svenska frukost tillbaka. Helt fantastiskt gott till skillnad mot toast med jordnötssmör och jordgubbssylt som annars är standard på hostelen.


Nu har festandet kommit igång på allvar. 


Vår tyska vän och de två galna piraterna från Canada.

 

Jonny the pirate som var den flörtigaste, sjukaste och mest positive man som vi någonsin träffat. Inom loppet av en halvtimma hade han hunnit visa att han äger på Banana Bungalow, massera både våra fötter och ryggar samt ge oss komplimanger som aldrig förr. I Sussies fall var det bästa han visste långt hår och i Ericas fall älskade han kort hår. Bra man där som säger precis vad man vill höra.Även fransmän är flörtiga dock inte lika bra på rockring.


PS. Fismannen var INGENTING. På detta hostel har vi en bajsman. En rätt biffig och trevlig kille. Men det var inte lika trevligt när Sussie stod på toaletten och hörde ännu en bomb utanför. Eftersom det bara finns en toalett öppnade hon snabbt dörren och där stod han och knep. "I have to pee, you can't come in here". Susse svarade bara med en massa jakande och sprang snabbt ut ur toaletten och in till Erica som stod i den olåsbara duschen och borstade tänderna. Även Erica hade hört bomben och inne vid duschen som har en yta på 0,5 kvm stod vi och skakade av skratt tills bajsmannen hade torkat upp. Den heta kroppen och trevliga killen har inte riktigt samma utstrålning längre.


//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: Lill-erland

Härligt att människor bjuder på sig själva! Hur fixade ni frullen?

2009-09-30 @ 22:20:06
Postat av: Virre

Den här resan kommer bara bli sjukare och sjukare... I löööv it!!! kram

2009-09-30 @ 23:14:07
Postat av: ingela

Det är mycet godare med grape jelly istället för jordgubbssylt! Puss!

2009-09-30 @ 23:26:16
Postat av: Markus aka Big Mac

Bara en sak att säg! NI ÄR UNDERBARA!!!!!!!!!!Entourage grabb bilden gjorde lite sprak i baguetten för mig måste jag sig. De grabbarna är gudar. Tur att de får träffa sånna gudinnor som nu ;)

2009-10-01 @ 02:16:24
Postat av: Oscarsson

Jag är seriöst avundsjuk pa er att ni fatt sett späckhuggare! Ni verkar ha det underbart!

2009-10-02 @ 12:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0