it was my neighbour who farted

Det hela började på fredagkvällen då Sussie låg och halvsov men väcktes av en plötsligt smäll så hög att hon satte sig upp i sängen. Hon insåg snabbt att det var hennes sovande granne som släppte en riktig brakare. Nåja tänkte hon, sådant kan hända alla. Dock har denna procedur upprepats både morgon och kväll sedan dess.

Efter en lång dag på Magic Mountain i lördags träffade vi en svensk kille och två engelska killar här på vårt hostel som tyckte att vi skulle hänga med ut. Dock hade vi redan borstat tänderna och låg nerbäddade så det blev inget med det. Engelskmannen hävdade att skandinaver söp dåligt vilket Erica tog på största allvar och lovade en helkväll på söndagen. Väl hemma från baseball och Emmy Awards hittade vi våra bundisar ute på terassen redan salongsberusade. Gentlemän som de var följde de oss till den närliggande spritbutiken. Sedan var festen igång. Vi tre svenskar satte igång med att visa hur vi brukar göra. Medan engelskmännen visade hur de brukar göra. Det hela slutade alltså som vanligt: shots, minnesluckor och många bra bilder.


Här visar svenske Matt hur vi dricker Skyy Vodka, vilket resulterade i följande...


Gaz och Erica mitt i shotracet, som tyvärr engelskmännen gick segrande ur.


Natten började gå mot morgon och vi som fortfarande var vakna beslutade oss för att krypa till sängs. Lämpligt nog hade en av de engelska killarna, Gaz, "tappat" bort sin nyckel och behövde därför sova i fröken Maas säng. Vi har precis lagt oss när vi hör att den där grannen sätter igång, igen. Gaz börjar asgarva eftersom han tror att det är Sussie (då smällen kommer från detta håll). Sussie vill inte ta på sig detta och säger: "It´s my neighbour who farted. He does that every night." Idag förstår vi att det kanske inte var den smartaste kommentaren från Sussie eftersom alla här förstår engelska, så även fismannen.

Vi kan tillägga att när detta inlägg skrevs så kom fismannen förbi just när Sussie säger inläggets rubrik högt. Kan ni förstå hur tårarna har sprutat här?

Måndag eftermiddag spenderades nere på Venice Beach tillsammans med våra nya kamrater. Det blev sol, bad och Donken. Härlig bakisdag!


//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: Jennan

Jag inser det nu... Mitt liv suger!

2009-09-22 @ 19:51:02
Postat av: Anonym

Lite besviken är jag allt över att Maasen inte vann shottävlingen! =)

2009-09-22 @ 21:56:51
Postat av: ingela

det är ingela som är lite besviken =) men jag är samtidigt grymt impad över att ni såg creepysnubben från DH!

2009-09-22 @ 21:59:05
Postat av: Kicki

Hej! Kul att se bilder o läsa vad Ni har för Er men

skulle ni "festa" kom inte vi överens om annat upplägg på hela resan.Tänk på att mina "Spanare" kommer 5 oktober.

Tur att jag kan se er med jämna mellanrum på Skype att ni mår bra.

Va rädda om Er

Kram/Kicki

2009-09-23 @ 08:48:23
Postat av: puff

Håller med Jennan... Mitt liv super verkligen..

2009-09-23 @ 21:46:44
Postat av: Lill-erland

"Gaz och Erica mitt i shotracet, som tyvärr engelskmännen gick segrande ur."

- SKÄMMES ERICA!

2009-09-23 @ 22:27:07
Postat av: Erlandsson & Maas

Jennan & Puff: Det klart de inte gör men vi kanske har roligare just nuIngela & Lill-Erland: Är också något besviken men grymt imponerad av att den där lille engelskmannen kunde stå på benen efter så många shots. All cred!Kicki: Spanarna kommer ju inte än. Vi har god tid på oss att nyktra till! Men vi tar det lugnt. Vi lovar :)Puss på er!

2009-09-24 @ 07:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0