stek i santa cruz

I tisdags lämnade vi San Francisco för att påbörja vår resa ner mot LA. Vi hämtade ut bilen endast två blocks från vårt hostel så släpandet på de förbannade väskorna blev relativt kort. Dock tillräckligt långt för att få nackspärr. Väl framme möttes vi av Gina som minsann hade 25+ års Avis-erfarenhet. Tjocka och oerhört snälla Gina meddelade oss den fantastiska nyheten att båda får köra. Vi fattar fortfarande inte vad Swansons har yrat om. Bilen är glassig och biffig. Efter lite felkörningar i San Francisco-downtown (ja, vi höll kartan på rätt håll) åkte vi över mäktiga Golden Gate som precis som vanligt låg inbäddad i dimma. Tjusigt var det ändå.  Även kuststräckan ner till Santa Cruz var lite dimmig men vi hann ändå med att se spännande saker. Till exempel det här liket:Vi anlände till Santa Cruz på eftermiddagen och började med att inviga motelets terass. Låter kanske lite glassigare än vad det egentligen var (det kanske ska tilläggas att motelet hette Budget Inn) men solen stekte som den skulle. Därefter tog vi en raggardusch och gled ner till stranden för en promenad och middag. Tro det eller ej, men servitören var ganska så het (med amerikanska mått mätt). Efter ett glas vin tyckte vi att han var riktigt het och bestämde oss för att ge lite extra dricks (eftersom vi har så gott om pengar...) men inte kunde vi väl nöja oss med detta. Nej då, givetvis var vi tvungna att lämna en liten kommentar till honom och skriver därför ner detta lilla meddelande på kvittot: "What a view - you". Vi vågade dock inte stanna kvar och se om meddelandet uppskattades. På vägen hem hittade vi snabbt nya ragg. Vi stannade vid ett rödljus och plötsligt dök två gaangstaaas upp i gatuhörnet. Sean och den anonyma hälsade vänligt, gav oss en puss på kinden och hjälpte oss över vägen. Ytterst trevliga servitörer och gaangstaaas i denna stad. Rekommenderas varmt. (Faktiskt var också Budget Inn helt OK)   
  


 


 

 Kommentarer
Postat av: Ewa

Spara kortet på Sussie vid vattnet. Jag ska förstora det och rama in det samt hänga det över sängen. Så vackert!Dålig stämning på liket.Nu ska jag till jobbet. Perfekt att jag fick läsa detta innan känner mig mycket motiverad för en arbetsdag.Puss!

2009-09-17 @ 09:00:28
Postat av: Mahlin

Synd på Gossip Girl Sussie, nu när du också får köra :-) xoxo

2009-09-17 @ 17:29:34
Postat av: pip

Åhh vad skönt att höra att båda faktiskt får köra.. Kan ju vara bra att turas om :) Litar ju inte riktigt på Maasens bilkörning hehe.. Fortsätt uppdateringen såhär, puss!

2009-09-17 @ 18:37:26
Postat av: Anonym

Okej... Lik i vägkanten och killar som är väldigt närgångna (givetvis är dom våldtäcktsmän eller rånare)...

Ni vet att era mammor läser detta va?! Ta hand om er. (häftigt med dimma) PUSS!

2009-09-17 @ 19:24:08
Postat av: Lill-erland

igen... det var jag som skrev det förra inlägget. Kan ju tillägga att mormor och morfar hade sin livs upplevelse igår med skype... De funderar nog fortfarande över om det var förinspelat eller inte ;)

2009-09-17 @ 19:27:36
Postat av: Ida

Gött brudar att ni håller den svenska raggningsstandarden.... att ni inte bara kan släppa på den svenska blygsamheten och istället visa att ni är starka kvinnor som visar vad de tycker =) Ni kunde väl ändå ha hängt i buskarnna utanför restaurangen och sett killens min när han såg kvittot? Skönt o höra att ni njuter iaf!! Orre hälsar till er brides och att du ska blondera dig igen Maas. Han tycker du är snyggare i det.

puss

2009-09-17 @ 20:26:29
Postat av: gunsan

näää damn så bra sussie!!!! Då blir det ju lite skönare för er att kunna dela på bilkörandet...fan va bra!! Höerrnii, er uppdatering uppskattas jättemkt av mig, keep it coming...suckers

2009-09-17 @ 23:01:33
Postat av: Erlandsson & Maas

Ewa: Kortet är sparat till dig! Tur att vår blogg motiverar dig.. =)

Mahlin: Ladda upp andra säsongen lagom till tredje advent.Ok?

Pip: Förhoppningsvis kan vi fortsätta med bloggandet med jämna mellanrum!

Lill-Erland: Ah, våra mammor vet redan allt om oss.

BP: Vi skulle gärna stått i buskarna men tyvärr fanns det bara strand i närheten. Hälsa Osse att han nog är den enda, men tack ändå.

Gunsan: Vi lovar att fortsätta med uppdateringarna så ofta vi kan!Puss kära vänner. Fortsätt att kommentera. Det gör våra kvällar =) Eller vi har det ganska så bra ändå, men trevligt är det att läsa.

2009-09-18 @ 02:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0