storstadsliv - ett hektiskt liv

Herregud vad vi är upptagna om dagarna. Vi vet inte riktigt hur vi ska få dagens alla timmar att räcka till. Dagen börjar med obligatorisk koll på facebook, därefter är det dags att titta igenom dagens tv-tablå (är där allt för dåligt utbud blir det istället en film eller två) och avslutningsvis kör vi några rundor betapet. Efter det är det bara att börja om igen. Facebook, tv (film), betapet. Facebook, tv (film), betapet. Och inte får vi äta vad vi vill heller, så någon större tid till matlagning går det inte heller åt. Så illa är det. Vi är emellanåt så uttråkade att vi skrattar åt varandra.

Idag har däremot schemat varit fullspäckat. Upp med tuppen klockan 08.47 för att kolla på när Sofia var med på nyhetsmorgon därefter frukost för att sedan bege oss till Frölunda Torg för att kolla på soffbord. Egentligen hade vi en tripp med spårvagnarna inplanerad (så vi kan lära oss alla olika stadsdelar - och shoppingdistrikt...) men väl hemma kände vi att det blev lite tajt då vi ska tvätta om tre, fyra timmar. Så nu sitter vi här - igen. Facebook, tv (film), betapet.  

Ciao Bella

//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: Ewa

Haha, och jag som haft min första fridag på tre veckor och klättrade på väggarna vid lunchtid.Ni kan ju alltid börja i varsin ände av stan och se vem som hittar hem fortast. Utan karta då förstås. Bra med motion där också plus att ni övar upp lokalsinnet.Annars har ni många bra filmer om ni googlar "free tv-shows".2012 är tillräckligt lång för att fördriva dagen, 2,5 h.Kram

2010-01-11 @ 16:41:08
Postat av: Challan

Så uttråkade, men ändå så lite blogg.... Lägg in bloggande som obligatoriskt moment varje dag. Facebook, tv (film), betapet, blogg.

2010-01-12 @ 08:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0