vinpimplande, finmiddag och fikande - men snart är vi smala

Helgen inleddes med middagsbjudning hemma hos fina Jensfeltan. Hennes karl stod i köket och lagade finmat medan vi brudar satt och sippade vin och skvallrade. Underbart! Så där skulle man ha det varje dag. Vid kvällens slut satte Harry och Bettan sig på spårvagnen, inte bara mätta och belåtna utan dessutom tre, av värdparet egenhändigt ritade, kartor över Göteborgs innerstad rikare. Dessa kartor inspekterades och under lördagen testades om de gick att orientera sig med hjälp av dessa bland gator och torg. Vi mötte även denna dag upp Jensfeltan som visades oss ett mycket mysigt café, sweet coffeebar. Lätt återbesök!

Radarparet har även hunnit med att skaffa varsitt träningskort hos grannen. Nej, det är ingen snygg karl, det är Friskis och Svettis. 

Nu är helgen snart över igen. En vecka tills nästa gång. Då tänkte vi slå klackarna i taket med vår käre hyresvärd. Det blir första riktiga utekvällen i Götet så det känns tryggt att veta att våra oskulder ryker tillsammans med en äkta göteborgare.


//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: Pip

Tycker inte att det är någon vidare bra uppdatering.. Ni har väl inte gått o dött där borta i Götet? =) Saknar er.Puss!

2010-02-11 @ 17:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0