välkomna... eller vi menar ju givetvis welcome

Jeeej! Nu är vår fina usa-blogg färdig! Detta vill vi tacka brorsorna Palm (framförallt den äldre) för. Här kommer ni under sommaren kunna följa våra förberedelser, tankar och funderingar kring vårt kommande äventyr. Givetvis kräver vi kommentarer.

Nu när vi tänker efter så räcker det faktiskt att tacka Palm den äldre. Den yngre meddelade mest den äldre att han lovat göra en blogg, men att han inte klarade av det vilket ledde till att den äldre fick ta över stafettpinnen. Nog om det. Tack Palm den äldre!

Under resan kommer vi att så fort vi får möjlighet att uppdatera er med både bilder, information och skvaller. Dock kommer ej våra viktkurvor att vara tillgängliga för allmän beskådning. Väl mött.

// Erlandsson & Maas



Kommentarer
Postat av: Ingela

Om tiden i Växjö var the time of your life vet jag inte riktigt vad er road trip kommer bli. Det kommer att bli något helt galet utöver det vanliga. Ni kommer att få vara med om så många äventyr, se otroliga saker, äta god mat, träffa underbar människor från världens alla hörn och inte att glömma - all shopping! Var rädda om er och uppdatera denna blogg OFTA! Pussar och kramar

2009-07-01 @ 22:55:03
URL: http://areyouhappy.webblogg.se/
Postat av: Erica

Lovar att vi ska uppdatera den så ofta som vi bara kan! Bara ni lovar att kommentera lite då och då... =) Puss!

2009-07-02 @ 09:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0