vegas by night (and day)

Efter tisdagens vila var vi fit for fight på onsdagen igen. Kanske lite väl fit for fight även denna gång eftersom vi hade vår topp klockan 14 på dagen. Det började med att Prutten skulle visa oss Strippen. Virre, vi åkte berg- och dalbanan i New York New York och det kändes som att den var byggd på 50-talet. Dock tänkte vi bara på dig under färden. Därefter gick vi till M&M store som var minst sagt gigantisk. Fyra våningar med M&M-godisar.

 

Sedan gick vi vidare till Fat Tuesday. Detta ställe rekommenderar vi varmt till alla som vill ha en god och svalkande dricka, en snabbverkande drink och en billig fylla. Man får välja bland 10 olika smaker, mixa hur man vill och lägga till hur många extra shots man vill (för endast 1 dollar/shot). Drycken är som en halvt smält sorbetglass men iskall och lättdrucken (typ slush).Den sagolika drycken gjorde susen och de svenska flickorna gjorde Strippen till en ännu mer livligare gata. Värst kanske det var när vi (alla tre) började stöta på en 17-åring och bjöd med han upp till jacuzzin inför hans föräldrar, syskon och morföräldrar. Inte visste väl vi att han endast var 17. Han såg betydligt äldre ut. Gamlingarna i familjen tyckte dock att vi var störtsköna.

Väl tillbaka till hotellet hoppade vi i jacuzzin igen med nya burkar. Eftersom toppen låg så tidigt var det svårt att upprätthålla en god nivå. Så tyvärr blev kvällen ung men en sväng på LAX hann vi med.Vår inställning på torsdagen var att vi skulle ha en mysig och lugn middag på Hard Rock Café eftersom vi skulle köra tidigt på fredagen. Middagen var ganska lugn och mycket trevlig. Vi höll oss till planen då vi gick tillbaka till hotellet efteråt.


Redo för en lugn afton på Hard Rock Café. Lägg märke till vattenflaskorna i handen.


Erica mötte Elvis på vägen hem. Vem är vem?

På hotellrummet bestämde vi oss för att gå ner och vinna lite pengar (alltså endast spela en halvtimme och sen gå och lägga oss). Väl nere mötte vi tre grabbar som vi sprungit på tidigare på kvällen. Kanske inte världens kap men ganska så roliga. De visade oss vägen till Fat Tuesday (som även fanns på Luxor Hotel - grymt men kanske ska vi tacka gudarna för att vi inte visste detta tidigare) och så var det igång utan att ha hunnit spela bort ett enda cent.


Svenska flickorna tillsammans med Jesse som visst är Countrystjärna.

När vi hade tröttnat på Jesse och hans kompisar bestämde vi oss, helt spontant, att vi skulle gå på strippklubb eftersom vi inte kunde ha varit i Vegas utan denna erfarenhet.


På väg till the Strip träffade vi på Spongebob Squarepants som är en festlig kille.


Att gå i motsatt håll på rullbanden är fantastiskt kul efter en Fat Tuesday

När vi travade ut på strippen med Fat Tuesdays i ena näven och plånboken i den andra sprang vi ganska snabbt på Bruce som sålde biljetter till en strippklubb. Dock diskriminerades vi hårt då han menade att kvinnor inte fick komma in på klubben utan minst en man i sällskap. What?! Så det var bara att börja ragga karlar som kunde tänka sig att följa med. Ganska snabbt sprang vi på Jack från New York som var i Vegas genom jobbet (nej, han var inte dealer/hallick. Han var byggarbetare). Alltså hoppade vi tre svenska flickor in i en stor van med tre främmande karlar som skulle ta oss till klubben. 


I bilen till strippklubben. Ser vi inte sjukt laddade ut?

Under färden utspelar sig följande telefonsamtal mellan Jack och hans jobbarkompis Snow:

Jack: "I'm in so much trouble right now. I'm in a car with three swedish girls and we are going to a strip club."
Snow: ------ (vi hör inte vad han säger genom luren, men vi anar).
Jack: "It´s true. They stay at Luxor and they have a jacuzzi".
Snow: -------
Jack: "I don't think I'll make it to work tomorrow".

Framme vid klubben hann vi bara in genom entrén innan Bruce höjde priset från 30 till 50 dollar för att komma in. För att sedan lägga på ytterligare 10 dollar för bensinen. Nej, nu fick det vara nog. Vi dissade Bruce, tog med oss Jack och åkte taxi tillbaka till Planet Hollywood för att möta upp Snow (mest för att bevisa att Jack hade talat sanning).

Efter ett par drinkar och en fin Big Mac somnade vi gott klockan 5.30. Inte lika fräscha och pigga när vi vaknade tre timmar senare och hade ett fullspäckat schema framför oss. 


//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: Emma

Helt klockrent video-inlägg ! ;D Ser ut och låter som om ni har det helt underbart! Njut njut & njut xD

2009-10-11 @ 20:10:27
Postat av: BP

Sjukt att ni inte fick komma in på strippklubben UTAN karlar i släptåg. Förstod inte den där Bruce att det är lite exotiskt för oss svennar att gå på strippklubb??!! Det hade ju varit en upplevelse att gå på sånt....I love!

Puss

2009-10-11 @ 20:30:09
Postat av: Sofia the Swede

Hahaha. Nu ar enastaende berattare. Saknar dock en fotonot om Jesses kommentar till att fa vara pa bild med oss. "This is just not happening!"

Saknar er!

Puuuuss

2009-10-12 @ 01:37:52
Postat av: Virre

Jag blir ju alldeles rörd till tårar när ni åker bergochdalbanan och tänker på mig, snyft! Men jag hade blivit ännu mer avundsjuk om ni gått på strippklubb i Vegas UTAN mig, det hade varit surrrt ;-) Fan vad jag saknar er. /Very många craams

2009-10-12 @ 11:50:33
Postat av: Nyberg

Åååååh, fantastiskt är ordet! En roadtrip i usa ska helt klart flyttas upp i rang på min att göra-lista! ;) Bloggen förgyller de annars väldigt kalla och gråa dagarna här hemma i Sverige! Njut njut njut! Puss & Kram

2009-10-12 @ 22:56:57
Postat av: Anonym

Emma: Vi hade djävulskt roligt! Testa det i brännborns kläders rulltrappe vettja!BP: Eller hur! Bruce var lite tappad bakom flötet. Nu fick bara en skymt av alla stringflickor. Fan. Ska se om vi har bättre lycka i Chicago.Sofia: Det har du jäkligt rätt i Prutten! Bra att du håller koll på oss.Virre: Visst hade det varit surrt att gå på strippklubb utan Virre, men det är faktiskt ännu surare att bli utslängd.. Saknar dig med!Nyberg: Detta land är ett hett tips!Puss på er alla fina vänner!

2009-10-13 @ 06:53:54
Postat av: Erlandsson & Maas

Ni fattar att den förra kommentaren var från oss va?

2009-10-13 @ 06:54:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0