paradise on earth

Som ni säkert redan visste eller åtminstone förstått har vi haft en ganska intensiv festvecka här i San Diego och därav har bloggen blivit lidande. Vi lovar att försöka bättra oss (i alla fall efter Las Vegas). Vi har haft en fantastisk vecka och tänkte därför bjuda på några av höjdpunkterna.



Vi har haft ganska nära till beachen. Men detta hostel har nog varit det ofräschaste hittills. Vi kan inte tvätta händerna på samma toalett som vi använder, vi kan inte låsa dörren till duschen, vi kan inte gå barfota utan att bli svarta eftersom hela hostellet befinner sig under bar himmel och vi kan inte lämna något som vi vill behålla i det gemensamma kylskåpet. Dessutom har vi blivit bestulna på 300 dollar. 300 dollar! Det ingick inte i vår budget. Men vad gör väl det när vi träffat helsköna människor!



Vi har aldrig påstått att vi är ordningsamma. Det tycker inte våra grannar heller.


Sånt här chill har vi haft varje eftermiddag/kväll. Det har gått åt ett antal Smirnoff och Coronas.



Svenska flickor på BBQ-party. Precis som vi föreställt oss – röda plastmuggar, stor gasolgrill och massa mat.


Amerikanarna var värre än våra mor- och farföräldrar när det gäller att göda oss. Fast att vi flera gånger sa att vi inte orkade mer kom ständigt nya maträtter som vi var tvungna att testa. Men gott var det!


Vi kommer få sällskap av denna Donna i Las Vegas. Denna glidare hade inte något bättre för sig så hon tar en spontantripp till Vegas med oss. ”What happens in Vegas – stays in Vegas”.


Mellanfest hos Sofia. Erica försöker tvinga Sussie att dricka Tequila, om inte så dör hon. Hon drack och den gjorde susen.



Hela gänget på PB Bar and Grill. Sofia, Adam, Erica, Sussie, Heather och Jared.



Efterfest på terrassen med självaste Borat. Waowwaowiwaowaaaaa!


Vi har, som ni kan se, haft några riktigt goa chill- och festdagar i detta paradis. Så gott som varje morgon har vi träffat Sofia och hennes amerikanska vänner för att äta american breakfast. Kompisgänget inleder varje morgon med en härlig gemensam frukost på något av alla frukosthak som finns här. Snacka om glidare. Är det inte härligt?


//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: Lill-erland

Festa loss brudar! Det är ni värda efter 5 års studier... Men Susanne, jag tror du missupfattade det här med att hitta en rik karl... ja, just det... en MAN! Varför står du då och håller hand med en kvinna? Lesbian?

2009-10-03 @ 23:14:06
Postat av: Ida B-P

Gött att ni paartar på i Amerikat! Men fan vad surt att ni blivit bestulna.

Ni verkar iaf ha asroligt. Här i Växjö regnar det....som vanligt =)

Nu ska jag till Sivans och storstäda hahaha Det har vi andra minnen från...!



Puss på er

2009-10-04 @ 09:06:46
Postat av: Virre

Men var fan hittade ni Sophia nånstans? Världen är sjukt liten tydligen...

2009-10-04 @ 10:29:21
Postat av: ingela

Trist med pengarna men ni verkar må bra och det är ju det viktigaste! Jag älskar er blogg och alla roliga bilder. Puss på er!

2009-10-04 @ 10:40:52
Postat av: Pip

Åhh vad underbart ni verkar ha det! Om ni får mersmak & ska åka igen är jag den första att följa med - var som :)! Är så grymt sugen på att resa. Hemma i skåne är det storm, regn & rusk :( Erika - Mariette är grymt bra & du behöver inte vara orolig hon kommer gå långt! Var rädda om er tjejer & håll hårt i era saker & framförallt i varandra. Saknar er!

2009-10-04 @ 11:06:53
Postat av: Anna

Hej girls!



Ni verkar ha det superbra. Jag blir inte alls avundsjuk... Här hemma är det som vanligt. Hösten har kommit och det stormar ordentligt.

Mariette har varit grym i Idol så förhoppningsvis så har vi några spännande fredagar framför oss.

Var rädda om er och fortsätt hör av er. Puss Puss

2009-10-04 @ 21:25:22
Postat av: Kicki

Hej!

Hoppas att ni får det bra i Palm Springs och passa på att vila er lite så ni kan hänga med "besökarna" som kommer o hälsar på er i Vegas.

Ta hand om er (och pappa o Anders)

Kram

Mamma Kicki

2009-10-05 @ 11:07:13
Postat av: Challan

Åhh så skoj ni verkar ha! Varför inte passa på att gifta dig i Vegas nu när du ändå ska dit?! =) Puss

2009-10-05 @ 11:53:00
Postat av: sussi

f**n..

man blir ju sjukt avundsjuk ;)

2009-10-06 @ 19:30:06
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: sara

Kul att lasa er blogg, ni festar ju nastan lika mycket som vi =) Imorgon aker vi vidare mot nya mal och nya fester. Ha det super bra och var radda om er. puss

2009-10-08 @ 10:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0