canada har hetare killar än usa

De senaste dagarnas bilkörning har, som ni förstått, tagit lite längre tid. Vi har i och med detta genialiska drag inte samlat på oss några fler böter. Istället gör vi av med pengarna på god mat. Innan böterna hade vi besämt oss att dra ner på matkontot och därmed har det blivit väldigt mycket Donken. Observera dock att vi har valt bort pommesen varje gång. Väl framme i Canada tyckte vi att vi kunde unna oss att äta en trerätterslunch. Varför inte? Vi tog Vince till Torontos downtown och travade upp i CN Tower som är 553 meter högt. Okej, vi travade inte, självklart tog vi hissen. 


Där uppe i rundningen ligger restaurangen där vi satt och avnjöt vår lunch. Hela restaurangen snurrar hela tiden för att besökarna ska få en utsikt över hela staden. Så vi var minst sagt runda under fötterna när vi kom ut därifrån. En trerätters tar ju sin tid att avsluta.


Appetizer - någon slags salami/parmaskinka/oliver/paprika/brödpinnar- och päronbricka.


Main Course. Tyvärr, glupska som vi är, hann vi hugga in innan bilden togs. Vi försökte dock rätta till det så gott vi kunde. Någon slags grilltallrik med korv, bacon, lamm, kalvlever, fläskfilé och tomat med parmesan- och spenattäcke samt potatiskompott.


Dessert i form av ett chokladtorn, såklart!

Detta är kanske inte något vi hade valt egentligen. Men eftersom menyn var skriven på franska så förstod vi inte ett smack av vad vi beställde. Vi bara log och pekade. Därav den något annorlunda matsedeln.

I klart väder ska man tydligen kunna se ända till Niagarafallen från CN Tower. Det gjorde man inte denna dag så det var ju en jäkla tur att vi tog denna sevärdhet dagen innan.


Våra funderingar kretsade kring om fallet fryser helt till is under vintern samt om man skulle bryta handleden om man stack in armen i vattenfallet. Den som vet svaret på dessa frågor får gärna höra av sig.

Trots boten fick Maas komma in i USA igen. Vi blinkade och log samtidigt som vi meddelade att vi är lärare hemma i Sverige vid varje passkontroll. Det verkar funka! De skulle bara veta...


Maas signerar sitt namn och medger att hon är guilty innan den skickas in till Hanover court.

Nu har vi snart tillbringat två nätter i Syracuse och imorgon fortsätter färden (enligt hastighetsbestämmelserna) mot Boston. Hela USA inklusive Bettan och Harry laddar för lördagens äventyr:


Halloween!

//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: ingela

Vad tyckte ni om Niagara då? Turistigt? Besökte ni Casinot? Åkte ni ner bakom fallet? Tusen frågor =)Här lider lovet mot sitt slut men snart är det jullov. puss

2009-10-30 @ 15:40:35
Postat av: BP

Mmmm vad maten såg god ut! Faktiskt bättre än dagens afterschoolmat =) Men och andra sidan är vi ju inga kockar här på Sivans =)

Skönt att Maasen fick komma tillbaka in i landet igen! Nu ser jag fram emot nya crazy äventyr och det ska bli riktigt roligt att få se vad Harry och Bettan hittar på!

Puss

2009-10-30 @ 19:38:11
Postat av: puffsan

Skönt att Ica får komma in igen.. Serien får ju lätt heta Harry och Bettan på¨nya äventyr!.. Vilken härlig lunch! själv fick man en soppa..MUMS... ;) ha en bra halloween.. mycket kort och galenskaper.. Kram

2009-10-30 @ 22:50:01
Postat av: Pip

Sitter här & väntar på foto från Halloween!!! Ladda upp fort :)

2009-11-01 @ 14:02:47
Postat av: BP

Brudar brudar!!! Jag var i er gamla lägenhet igår på en förfest... shit vad konstigt det kändes att vara där när inte ni var där!! Och det är inte lika mysigt heller, men det var en stor förfest så er gamla andra håller sig fortfarande vid liv i lägenheten och det är ju skönt. Jag kände mig som hemma ändå =)



Saknar er!

2009-11-01 @ 16:50:21
Postat av: Mahlin

Nej, nu vill vi minsann se era omtalade Halloweenkostymer! För ni har väl överlevt Alla helgons blodiga natt, hoppas jag...

2009-11-01 @ 18:47:28
Postat av: Anonym

puss på er busungar=) låter som om ert äventyr innehåller allt som det ska inehålla!! hahah tuggade innan ni tog bild, såå NI=)

2009-11-01 @ 20:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0