ja må hon leva



För 24 år sedan föddes denna underbara lilla tös. Så vi vill skicka ett stort grattis genom staterna, över atlanten och till Trelleborg i Skåne till dig. Ha en underbar dag! Tänk på oss för vi tänker på dig! Pussar och Kramar

 


Kommentarer
Postat av: puff

underbara Pip...=) grattis...

Saknar er flickor..

Puss

2009-10-12 @ 17:41:12
Postat av: Pip

Åhh ni är ju bara för söta! Tänk att ni, mina två fina vänner, mitt i dessa enorma upplevelser kommer ihåg lilla mig.. Det glädjer mig & självklart har ni varit med mig i mina tankar hela dagen lång! Viktor tyckte dock att ni skulle ta bort fotot (han tyckte helt enkelt inte att jag platsade på bild - så snygg var jag inte) nä men iaf var denna bild inget att hurra för men det gör mig inget för det är tanken som räknas & jag är stolt så skit i Viktor :D

Saknar er brudar men jag försår att ni inte saknar oss lika mycket.. Puss!

2009-10-12 @ 22:26:26
Postat av: Erlandsson & Maas

Ah, vad vet Virre egentligen? Du är världens finaste på alla kort - det vet du... =) Klart att vi tänkter på er ibland. Vi är faktiskt inte helt känslokalla.



Puss älskade vänner!

2009-10-13 @ 06:48:38
Postat av: Virre

Åh nä, vänta lite nu pipen!

Var det inte jag som ringde dig på DIN(!) födelsedag och sa att E&S hade lagt upp en FIN(!) bild på dig på bloggen och du svarade "Usch nää"! Jag kräver en offentlig ursäkt snarast innan jag kommenterar mer på den här bloggen(sorry, men jag känner at mitt namn har släpats orättfärdigt i smutsen, skärpning pip)!

2009-10-13 @ 21:11:23
Postat av: Sussie & Erica

Okej Virre. Nu förstår vi hur det verkligen gick till. Faktiskt stämmer denna sanning mer överens med vår uppfattning om er båda. Så givetvis kommer här en offentlig ursäkt från vår sida. Förlåt Virre, vi vet att du har koll på det mesta och de flesta!



PussPuss

2009-10-14 @ 18:48:45
Postat av: Virre

Haha ni är för söta. Jag hade tänkt att Pip skulle be om ursäkt och inte ni. Men självklart accepteras ursäkten och mina inlägg fortsätter (det hade de självklart gjort ändå) Puss och kram på er!

2009-10-16 @ 19:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0