party like a rock star

Då har vi LA i ryggen. De fyra sista nätterna spenderades, som ni säkert vet, på Hollywood blvd och Banana Bungalow Hostel. Här bodde vi tillsammans med fyra engelskmän (Luke, Chris, Marie och Bev) samt vår australienske mate Meyer. Emellertid hade vi ett gästspel av en amerikan som minst sagt var väldigt mystisk. Natten han bodde hos oss var den första natten vi låste in våra tillhörigheter. Han var i 35-årsålden, knallröda ögon, flackande blick och gick nog på saker som var något starkare än tequila. Våra instinkter stämde och vi fick våra misstankar bekräftade när han morgonen därpå blev utslängd. Vi vet fortfarande inte varför men vi är nästintill säkra på att killen var seriemördare.
 

Våra sängar


Tiki garden där vi hämtade frukost på morgonen och drack Corona på kvällarna.


Universal Studios som var bra men faktiskt inte motsvarade våra förväntningar.


Fest på rockklubben Rainbow på Sunset blvd med våra engelska rumskamrater. Mamma Maas och Mamma Erlandsson, ser ni nu att vi tar hand om varandra?En av Ericas kavaljerer för kvällen. Det bör läggas till att hon charmade honom så pass mycket att hon fick med hans snygga solglajjor hem. Hon gillar det!


Visar nya engelskmän hur man festar!


Eddie ska bli rockstjärna, det säger han själv. Han är anarkist också. Just det, han skulle på Europaturné snart. Bandet heter Sweet Head. Vi minns inte om det var triangel eller tamburin han spelade. Dessutom tyckte han att skolan inte behövdes utan hemundervisning räcker bra. Det där med den sociala biten hade han inte mycket till övers för. Ifall han talar sanning så var vi tvungna att bevisa att vi har träffat, pratat och tagit på hans kropp. Kändiskåta som vi är.

 
Vår favoritrumskompis, australienaren Meyer som ska visa oss Australien i utbyte mot att vi visar honom Sverige. Deal!


//Erlandsson & Maas


Kommentarer
Postat av: Ewa

Sussie!

Boken "Allt för min syster" har ju blivit film med Cameron Diaz. Det vet väl du redan eftersom du är i U.S men är inte det ett M Å S T E att se den med tanke på vad du kände för boken.Ni verkar ha det underbart flickor. Jag gillar att Erica går på de mogna grabbarna. Hon och jag borde ragga ihop någon gång.Kram!

2009-09-28 @ 10:09:36
Postat av: Kicki

Har tänkt på era tatueringar hur går det med solandet o badandet nu när ni skulle till San Diego en hel vecka o sola&bada? Såg på bilden, bra att ni tar hand om er.

/Mamma Kicki

2009-09-28 @ 10:27:06
Postat av: Mamma Maas

Jag håller med Kicki det känns väldigt "tryggt" att

se att ni inte lämnar varandra. Ikväll har jag varit

i Glimminge och önskat Sara en trevlig resa till

Australien m.m.. (Jag grät igen) Mariette var helt

fantastiskt bra på Idol och gick vidare. Kram Mamma

2009-09-29 @ 23:43:41
Postat av: Erlandsson & Maas

Ewa: Lätt att det blir en filmkväll i december! Visst gillar Erica mogna män men denne var lite övermogen. Så kallad fallfrukt!Mammorna: Sol och bad finns alltid kvar. Visst tar vi hand om varandra! Vi har precis sett mariette - AMAZING!Puss

2009-09-30 @ 06:35:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0